افشای نحوه اعزام ریبوار کریمیان به داخل کشور

آکام نیوز/اختصاصی: برابر اخبار واصله مطلع شدیم، رضا کعبی مخالف اعزام تیم تروریستی به داخل کشور بوده و در روزهایی که قصد داشت تا پیشمرگان را توجیه کند که بخاطر فشارهای جمهوری اسلامی ناچار هستیم به کمپ سورداش نقل مکان کنیم، تعدادی از پیشمرگان از جمله ریبوار کریمیان، مولود یوسفی، آرمان هنیمن و هیمن روشنی، ضمن مخالفت شدید با این جابجایی، اعلام کرده بودند پذیرش درخواست جمهوری اسلامی به مثابه خیانت به کومله و کردها تلقی می شود و ما زیر بار این فشارها نمی رویم.
به گزارش آکام نیوز، ریبوار کریمیان نیز به رضا کعبی و نوید مهرآور اعلام کرده بود که من به کمپ سورداش نخواهم رفت و باید راه فواد مصطفی سلطانی را ادامه دهم و برای عرض اندام همراه یک تیم وارد ایران می شوم!
ریبوار کریمیان در نهایت پس از مشورت با امجد حسین پناهی، ۳ پیشمرگ دیگر را انتخاب کرد و در نهایت این ۴ پیشمرگ ناراضی وارد کشور شدند که ریبوار کریمیان در تقابل با نیروهای امنیتی و نظامی به هلاکت رسید و ۳ پیشمرگ دیگر پس از مدتی به اقلیم کردستان بازگشته و هم اکنون در مقر هلگورد کومله زحمتکشان حضور دارند.
این اتفاقات ضمن عدم قبول شانه خالی کردن رضا کعبی از مسئولیت اعزام تیم، نشان می دهد که رضا کعبی هیچ مشروعیتی در کومله زحمتکشان ندارد.