در حاشیه تلاش ناکام مینا احدی برای معرفی یک تروریست به عنوان فعال مدنی/ پخشان عزیزی فعال مدنی یا تروریست مسلح؟

آکام نیوز: مینا احدی عضو فرسوده و قدیمی رهبری گروهک تروریستی حزب کمونیست کارگری که سالهاست در شبکه های اجتماعی خود را منجی محکومین به اعدام معرفی می کند، در تلاش است تا با نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی افراد تا بن دندان مسلح و تروریست همچون پخشان عزیزی را فعال مدنی یا مددکار اجتماعی معرفی کند.

به گزارش آکام نیوز، علی رغم تمام مظلوم نمایی های امثال مینا احدی برای به اصطلاح “امدادگر اجتماعی” نامیدن پخشان عزیزی، “زیلان وژین” از سران فرقه تروریستی پژاک در یکی از مصاحبه های خود اعتراف می کند که پخشان عزیزی عضو این گروهک تروریستی است.

مینا احدی با علم به اینکه پخشان عزیزی کادر تشکیلاتی و مسلح فرقه تروریستی پژاک بوده او را مددکار اجتماعی و مدافع حقوق زنان معرفی کرده و طی فراخوانی از مردم خواسته تا برای نجات جان عضو فرقه پژاک هر کاری می توانند انجام دهند.

احدی پیش از این نیز در موارد مشابه اعضای تروریست را فعال سیاسی یا مدنی خوانده تا به ماموریت خود که همانا تشویش اذهان عمومی است دست یابد ولی همواره در این امر ناکام مانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا