وضعیت زنان در اردوگاه های کومله

به گزارش آکام نیوز، به هشت مارس، روز جهانی زن، نزدیک می شویم و در این روزها شاهد تبلیغات رسانه ای کومله برای زنان هم هستیم .
زنانی که هیچ امیدی به آینده و سرنوشت خود ندارند و عضو گروه می شوند.
زنان در کمپ ها با کمترین حقوق انسانی و مادی زندگی میکنند و هر روز شاهد مسائل و مشکلات جدیدی هستند.کسانی که به دلایلی مجبور به ترک خانه و شهر خود شده و به امید زندگی بهتر به گروهایی ملحق می شوند که شعار اصلی آنها ،زن،زندگی و آزادی است .
این زنان در بدو ورود به کمپ ها از سوی مسئولین مورد آزار روحی و جسمی قرار می گیرند،آنان را مجبور به جدایی از همسر و خانواده خود می کنند و با وعده های پوچ سعی در نگه داشتن آنان می کنند.
زنانی که خود را از پیشکسوتان این مبارزه می دانند،با رسیدن به جایگاه و منسب بالاتر،بالعکس به دور از هرگونه پابندی به اصول و اخلاقیات انسانی سعی در ارتباط گرفتن با پسران جوانتر از خود و رابطه های نامتعارف هستند .
پوشاک و نیازهای ضروری زنان توسط خیرین تامین می شود در حالیکه گروهکها بودجه های هنگفتی در اختیار دارند!
قضاوت با شما!