ناگفته های ارتباط اسماعیل بخشی، عسل محمدی و سپیده قلیان با حزب کمونیست کارگری

آکام نیوز:  دو روز پس از انتشار خبر دستگیری عناصر فعال گروهک کمونیست کارگری در تهران، شب گذشته در بخش خبری ۲۰:۳۰ مستندی تحت عنوان " طراحی سوخته" پخش شد که به نفوذ گروهکهای کمونیستی در تجمعات کارگری ارتباط داشت، پخش شد.

به گزارش آکام نیوز، ۱۹ دی ماه دو نفر ار فعالان اصلی گروهک تروریستی حزب کمونیست کارگری _ حکمتیست، در خانه پدری شان در تهران شناسایی و دستگیر شدند، این دو نفر، امیرحسین محمدی فر و ساناز الهیاری، بودند که از اعضای تحریریه نشریه گام بودند.

نشریه گام یک نشریه تلگرامی است که سردبیری آن را امیرحسین محمدی فر بر عهده دارد، در این نشریه اخبار و گزارش های انحرافی از تجمعات مسالمت آمیز کارگری منتشر می شد.

بیشترین محور فعالیت این نشریه تلگرامی به زمان تجمعات کارگران هفت تپه بر می گشت که با محوریت اسماعیل بخشی، پروژه های براندازی خود را از طریق کارگران دنبال می کردند.

اما این سناریویی که گروهک خارج نشین کمونیست کارگری طراحی و اجرا کرده بود با هوشیاری نیروهای امنیتی کشورمان ناکام ماند و عناصر اصلی این شبکه در تهران و هفت تپه شناسایی و دستگیر می شوند.

یکی از افرادی که در این دستگیری ها نام او زیاد بر سر زبان ها افتاد یکی از فعالان این جریان کمونیستی بنام اسماعیل بخشی بود که سایتهای آزادی بیان، حکمتیست، کمونیست کارگری، پیام، گام و…بسیار روی این شخص زوم کرده و مانور می دادند.

در ابتدا همه اسماعیل بخشی را بعنوان یکی از نمایندگان کارگران هفت تپه می شناختند اما با به کج راهه رفتن تجمعات کارگری و سردادن شعارهایی که شعارهای اصلی کمونیست کارگری بود، مشخص شد فتنه ای در جریان است، فتنه ای که از مدتها قبل طراحی شده بود و سردسته این فتنه نیز کمونیست کارگری بود که با جذب اسماعیل بخشی، پروژه خود را اجرا کرد.

Image result for ‫عسل محمدی خبرنگار‬‎

در تجمعات هفت تپه که با لیدری اسماعیل بخشی انجام می شد شعارها سمت و سوی گروهک کمونیست کارگری را به خود گرفته بود شعارهایی از قبیل" نان، کار، حکومت شورایی"،" آزادی، برابری، حکومت کارگری" و از این قبیل شعارها که تماما الگوبرداری از شعارهای جریانهای کمونیستی و مارکسیستی هستند.

شب گذشته در مستند"طراحی سوخته"، اسماعیل بخشی به نام " گارد آزادی" اشاره کرد، گارد آزادی یکی از نیروهای مسلح و خطرناک گروهک تروریستی کمونیست کارگری است.

چندی پیش در کنگره گروهک کمونیست کارگری _ حکمتیست، مسئله تاسیس گارد آزادی مطرح و به تصویب می رسد، فرمانده این گارد یکی از کمونیست های قدیمی بنام عبدالله دارابی است، دارابی مسئولیت سازماندهی نیروهای نظامی این گروهک در شهرهای مختلف را بر عهده دارد.

گارد آزادی شاخه نظامی و مسلح این گروهک تروریستی است، گروهی که پاییز سال ۱۳۷۰ به رهبری منصور حکمت، از گروهک تروریستی کومله، سازمان کردستان حزب کمونیست ایران انشعاب کرد و توسط کوروش مدرسی، رضا مقدم، ایرج آذرین و منصور حکمت تاسیس شد.

این گروهک تروریستی بازمانده های گروهک تروریستی کومله هستند که به دلیل پاره ای اختلافات داخلی با این گروه، از آنها جدا شدند و حزب کمونیست کارگری را تاسیس کردند.

جالب است بدانید در اعترافات اسماعیل بخشی به نام اصفر کریمی اشاره شد، این شخص یکی از اعضای ارشد کمیته رهبری این گروهک جنایتکار و کمونیستی است که با توجه به ارتباط بخشی با این شخص، می توان به حساسیت ماجرا بیشتر پی برد.

در کنار نام اسماعیل بخشی نام عسل محمدی نیز در سایتهای ضد انقلاب بسیار برده می شود، عسل محمدی که یک کمونیست مارکسیست است و بارها با اسماعیل بخشی و اعضای مخفی کمونیست کارگری و رابطین این جریان در خانه های اجاره ای و مجردی در غرب تهران، پارک لاله و در کنار رودخانه دزفول جلسات مخفی برگزار کرده است.

عسل محمدی که از او بعنوان خبرنگار نام برده می شود در واقع عضو هیچ سایت و روزنامه و نشریه ای نیست و اصلا خبرنگار نیست، البته جز همکاری با نشریه گام که در ابتدای گزارش در مورد دستگیری اعضای این نشریه وابسته به کمونیست کارگری، توضیحاتی ارائه شد.

در ماجراهای هفت تپه بار دیگر شاهد بودیم ضد انقلاب و نیروهای دشمن در کمین کارگران و تجمع کنندگان هستند و همیشه نیز به همین شکل است پس باید مراقب نفوذ دشمن باشیم نفوذی که رهبر معظم انقلاب بارها در مورد آن هشدار داده بودند، جریانهای ضد انقلاب دوست کارگران نیستند، آنها تنها بدنبال پیاده کردن برنامه های شوم و خطرناک خود برای جامعه هستند و اینکه نامشان بر سر زبانها بیافتد.

 در همین ارتباط می توانید فیلم اعترافات اسماعیل بخشی فعال کمونیست کارگری و همدستانش را در کانال تلگرام و اینستاگرام آکام نیوز ببینید.  https://t.me/akamnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا