عبدالله مهتدی بدون رأی مردم نماینده مردم کردستان شد!/ علی جوانمردی؛ انتخابات معنایی ندارد عبدالله مهتدی نماینده کامل مردم کردستان ایران است!+فیلم

به گزارش آکام نیوز، عبدالله مهتدی سرکرده گروهک کومله سالهاست خود را بعنوان نماینده مردم کردستان ایران معرفی می‌کند، ادعایی که با واکنش تند حزب دمکرات کردستان ایران، جریان های چپ و کمونیست، پاک و دیگر طیف های کومله نیز روبرو شده است.

به تازگی نیز علی جوانمردی مامور بخش امنیت دستگاه اطلاعاتی پارتی، در اظهاراتی جنجالی مدعی شد عبدالله مهتدی نماینده مردم کردستان ایران است!!

این ادعاها از سوی افراد و جریانی مطرح می شود که مدعی هستند هیچ کسی بدون رای مردم و برگزاری انتخابات نمی‌تواند ادعای نمایندگی مردم را داشته باشد.

عبدالله مهتدی سال‌هاست به صندلی رهبری کومله تکیه زده و بعنوان رهبری دیکتاتور و مادام العمر شناخته می شود و هرگز حاضر نشد جای خود را به جوانان واگذار کند.

قضاوت بر عهده افکار عمومی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا