ارتباط حاشیه ساز کادر کمیته مرکزی گروهک تروریستی کومله زحمتکشان با یکی از دختران سقزی

آکام نیوز/اختصاصی: در پی ارتباطات نامتعارف آرمان هنیمن یکی از کادرهای شاخص گروهک تروریستی کومله زحمتکشان کردستان، با دختر سقزی هوادار این گروه،کادرها و اعضاء کومله، از رهبری گروه خواستند با او برخورد کنند.
به گزارش آکام نیوز، گفته می شود آرمان هنیمن، در شهر سلیمانیه، بارها به منزل شخصی این دختر، تردد می کرد و این دختر از نامبرده به کمیته مرکزی شکایت کرده است.
بی بندوباری اخلاقی در اردوگاه کومله زحمتکشان هر روز بیشتر می شود و سران کومله نیز حاضر به برخورد با کادرهای خود نیستند.
آرمان هنیمن عضو کمیته مرکزی کومله زحمتکشان کردستان، سال گذشته با تیمی به سرپرستی ریبوار کریمیان وارد کشور شده بود که در جریان درگیری با نیروهای نظامی و امنیتی، ریبوار کریمیان به هلاکت رسید و آرمان هنیمن به همراه سایر اعضای تیم تروریستی، به اردوگاه گروه بازگشتند.
 آکام نیوز در اینستاگرام، فیسبوک، تلگرام، آپارات و پایگاه خبری آکام نیوز