بیانیه ۴۰ زندانی سیاسی دهه شصت به کمیساریای عالی حقوق بشر پیرامون تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

به گزارش آکام نیوز، به دنبال تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران، ۴۰ تن از فعالین ضد انقلاب چپ و زندانیان امنیتی دهه ۶۰ اقدام به ارسال نامه اعتراضی به کمیساریای عالی حقوق بشر کردند.

این نامه خطاب به مقامات غربی و آمریکایی از جمله آلمان، مقامات اروپایی، کنگره آمریکا پارلمان بریتانیا، پارلمان و دولت آلمان، فرانسه، انگلیس و وزارت خارجه تمام کشورها و همچنین سازمان بین‌المللی پزشکان برای جلوگیری از جنگ هسته‌ای (IPPNW)  ارسال شده است.

متن کامل بیانیه به شرح ذیل است ؛

عالیجنابان،

ما امضاکنندگان زیر از داخل و خارج کشور، جمعی از زندانیان سیاسی پیشین در جمهوری اسلامی ایران هستیم که سالهای متمادی از زندگی خود را در زندان گذرانده ایم. ما دولت راست گرای افراطی اسرائیل را به خاطر زیر پا گذاردن قوانین بین المللی و ارتکاب به جنایت جنگی در تجاوز به کشور عزیزمان ایران محکوم می کنیم. تجاوز غافل گیرانۀ اسرائیل به ایران که بیمارستان ها، مهدکودک ها، مدارس، مراکز تجاری، زیرساخت ها، مناطق مسکونی و حتی زندان (شامل بهداری، ساختمان اداری و سالن ملاقات زندانیان بی دفاع و بی پناه با خانواده هایشان) را هدف گرفت و بیش از ۱۰۰۰ نفر از هموطنان ما را به قتل رسانده و هزاران نفر زخمی به جا گذاشته، نقض آشکار قوانین بین الملل و مصداق جنایت جنگی است.

مردم ما به خاطر شرایط کشور دچار مشکلات و تنگناهایی بوده اند و این جنگ شرایط را برای آنها فاجعه آمیز کرده است.

به عنوان زندانیان پیشین، حملۀ دهشتناک به زندان اوین، برای ما به شدت تکان دهنده بوده است.

این تجاوز بی رحمانه و جنایت کارانه که رژیم اسرائیل آن را «حملۀ پیشگیرانه» مینامد، در حالی به مدت ۱۲ روز میهن و مردم غیرنظامی ما را هدف بمباران جنگنده های صهیونیست ها قرار داد که دولت ایران در حال مذاکره با نمایندگان ایالات متحده به منظور دستیابی به توافقی برای حل مشکلات بین دو کشور بود.

اگر ایستادگی عموم مردم و دفاع قدرتمند ایران نبود، تداوم جنایات اسرائیل فاجعۀ بزرگی را رقم میزد.

همچنین بمباران تأسیسات هسته ای ایران توسط متحد و حامی اصلی اسرائیل یعنی ایالات متحده، خلاف قوانین صریح بین المللی و نقض آشکار آئین نامه ها و مقررات آژانس بین المللی هسته ای می باشد.

فلسفۀ وجودی سازمان ها و نهادهایی مانند سازمان ملل، شورای امنیتِ و نیز دادگاههای بین المللی و مانند آنها عمدتاً برای مهار یاغیگری جنایت کاران بی پروایی چون نتانیاهو و دولتش بوده است. اما جامعۀ جهانی در حالی شاهد گسترش روزافزون خشونت افسارگسیخته در منطقۀ ما می باشد که نهادهای بین المللی و ارادۀ مردم آگاه و صلح دوست جهان تاکنون موفق به اقدام مقتضی و مؤثری در جهت جلوگیری از تجاوزات آشکار،
کشتار غیرنظامیان و نقض گستردۀ حقوق بشر از جانب این رژیمِ متهم به نسل کشی و دارندۀ زرادخانۀ هسته ای نشده است. در همین رابطه متأسفانه شاهد حمایت دولت های اروپایی از آنچه «حق اسرائیل در دفاع مشروع از خود» می نامند- که بر اساس مادۀ ۵۱ منشور ملل متحد مبنای حقوقی ندارد- و نیز غلبۀ استانداردهای دوگانه در رویکرد این دولتها به موازین انسانی و قائل بودن حق انسان بر زندگی هستیم.

از این رو خواستۀ ما این است که تجاوزات این دولت افراطی را محکوم و در ارتباط با حمله به کشوری غیرهسته ای و کشتار گستردۀ غیرنظامیان، اقدامات تروریستی، تخریب بناها، تأسیسات و فضاهای عمومی شهری پاسخگو نموده و با اتکا و کاربست امکانات و اهرم های نهادی خود، در کنار مردم ایران، به تداوم
آتش بس پیشنهادی امریکا و استقرار صلح پایدار در منطقۀ ما یاری رسانید.

مردم ما در مسیرشان به سوی پیشرفت به هیچ کشوری اجازۀ دخالت در امور کشورشان را نمیدهند. آنها هزاران سال پرچم دار مهر، دادگری و صلح بوده و حق دارند از امنیت و صلح پایدار و زندگی در منطقه ای عاری از خشونت و سلاح های کشتار جمعی برخوردار باشند.

✨ آکام نیوز را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا