معرفی تروریست های مسلحی که فعال مدنی نامیده می شود، از کمانگر تا زهرا محمدی+ تصاویر و اسناد

آکام نیوز: سالهاست گروهکهای به اصطلاح کردی، به محض دستگیری نیروهایشان در داخل کشور، در یک عوام فریبی آشکار، از آنها به عنوان فعالان مدنی یا افرادی که بخاطر کرد بودن دستگیر و اعدام می شوند، نام می برند!

به گزارش آکام نیوز، هر ساله با دستگیری نیروهای تشکیلات مخفی و مسلح گروهکهای تجزیه طلب کردی از سوی نهادهای امنیتی، اپوزیسیون نماها، در بوق و کرنا می کنند که فلان فعال مدنی تنها بخاطر کرد بودن، دستگیر و در آستانه اعدام قرار دارد!

معرفی تروریستهایی که از سوی ضد انقلاب فعال مدنی نامیده می شوند!+ تصاویر

در جریان دستگیری فرزاد کمانگر اهل کامیاران در مردادماه سال ۱۳۸۵، در تهران، توسط نیروهای اطلاعاتی، گروهکهای کردی مدتهای زیادی در رسانه ها و سطح بین المللی به دروغ سعی کردند از او یک فعال مدنی نام ببرند و حتی از او به عنوان یک معلم آزادیخواه، اسم بردند!

اما در واقع فرزاد کمانگر عضو فعال تشکیلات پژاک بود که در پوشش شغل معلمی، اقداماتی از قبیل بمب گذاری و چندین عملیات مسلحانهدیگر را در کارنامه داشت.

با وجود تمام شانتاژهای خبری دروغ گروهکها، دستگاه قضایی کشورمان به او اجازه داشتن وکیل نیز داد و در نهایت پس از چند جلسه محاکمه، نامبرده به اعدام محکوم و پس از تحمل ۲۳ ماه زندان، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۹ در محوطه زندان اوین به دار مجازات آویخته شد.

اما این نوع داستان سرایی های گروهکها بعد از دستگیری نیروهای تروریست و خطرناک آنها همچنان ادامه دارد.

در ماجرای سیل اخیر، گروهکهای کردی از فرصت استفاده کردند و نیروهای فعال، مسلح و تشکیلات مخفی خود را مامور کردند تا در پوشش کمک های بشردوستانه و راه اندازی کمپین های فریب، به مناطق مختلف کشورمان سفر کرده و ضمن اخاذی به نام کمک به سیل زدگان از مردم، با یونیفرم پیشمرگان دمکرات، تبلیغات خود را نیز آغاز کنند.

نیروهای امنیتی کشورمان با رصد دقیق فعالیت های مشکوک این به اصطلاح انجمن ها و کمپین های عوام فریبانه به نیروهای آنها مشکوک شده و پس از تحقیقات گسترده پی بردند که این افراد از اعضای مخفی حزب دمکرات هستند و به صورت مسلحانه فعالیت داشته و تعمدا با یونیفرم های پیشمرگان در بین مردم ظاهر می شوند.

یکی از اعضای فعال این به اصطلاح انجمن که مشخص شد عضو مسلح تشکیلات مخفی حزب دمکرات بوده، زهرا  محمدی نام دارد که در پوشش انجمن نوژین و زاگرس، برای گروهک دمکرات، کار می کرد.

گروهکهای کردی و خصوصا حزب دمکرات، در حال حاضر فعالیت گسترده رسانه ای را برای آزادی او آغاز کرده اند و همچون مورد فرزاد کمانگر که از او به عنوان معلم آزادیخواه نام برده می شد، از زهرا محمدی نیز به عنوان استاد زبان کردی و فعال مدنی نام برده می شود!

پوشش این فرد همانطوریکه در تصویر می بینید پوشش پیشمرگان زن حزب دمکرات است.

در اردوگاه دمکرات، زنان پیشمرگ از این نوع روسری و پوشش استفاده می کنند.

این به اصطلاح معلم زبان کردی و فعال مدنی، با اسلحه دستگیر شده است و از اعضای تشکیلات مخفی حزب دمکرات کردستان بوده که هم اکنون در بازداشت به سر می برد.

 

معرفی تروریستهایی که از سوی ضد انقلاب فعال مدنی نامیده می شوند!+ تصاویر

یا داود داوودی که از سوی اپوزیسیون نماها، به عنوان فعال مدنی نام برده می شود نیز با یونیفرم پیشمرگان در انزار عمومی و شبکه های اجتماعی ظاهر می شود!

معرفی تروریستهایی که از سوی ضد انقلاب فعال مدنی نامیده می شوند!+ تصاویر

یا تصویر بعدی را که مشاهده می کنید، دایه شریفه مادر فرهاد وکیلی است که در کنار فرمانده ارشد  پ.ک.ک دیده می شود!

مادر فرهاد وکیلی تروریستی که با حمایت گروهک پژاک به همراه فرزاد کمانگر در حین انجام عملیات تروریستی در تهران توسط نیروهای اطلاعاتی شناسایی و دستگیر شده بود.

معرفی تروریستهایی که از سوی ضد انقلاب فعال مدنی نامیده می شوند!+ تصاویر

او به همراه دوستش فرزاد کمانگر قصد کشتار دهها هموطن مان را داشتند که با اعدام این دو تروریست پرونده این جنایتکاران بسته شد.

اما هفته گذشته اعلام شد که مادر فرهاد وکیلی فوت کرده است، نکته قابل تامل این است که رسانه های کردی، از زمان اعدام فرهاد وکیلی و فرزاد کمانگر تا کنون همواره از آنها به عنوان معلم و فعال مدنی نام برده شده است.

بارها از دایه شریفه مادر فرهاد وکیلی نقل می شد که پسرم بیگناه اعدام شد و تنها به خاطر کرد بودن او را اعدام کردند و هرگز با تروریستها ارتباط نداشت!

اما همانطوریکه در تصویر دیدید، دایه شریفه مادر فرهاد وکیلی، فعال به اصطلاح مدنی، در مقر فرماندهی گروهک پ.ک.ک و فرقه پژاک در کنار فرمانده خونخوار تروریستها جمیل بایک دیده می شود!

تصاویری که نشان می دهد گروهکهای کردی، سالهاست افکار عمومی را به بازی گرفته اند و تمام افرادی که به جرم های این چنینی دستگیر و یا اعدام می شوند، قطعا مجرم و تروریست هستند.

فردی که سالها کارمند اداره کشاورزی بوده به راحتی توسط فرقه های تروریستی جذب شده و او را به کام مرگ می کشانند.

یا معلم یک روستا که با سوء استفاده از شغلش، و در قالب معلمی، قصد بمب گذاری و کشتار دهها شهروند کشورمان را داشت.

با این توضیحات برای افکار عمومی روشن می شود که در جمهوری اسلامی ایران احدی بی گناه دستگیر و یا اعدام نمی شود و نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی با صبر و حوصله به این پرونده ها رسیدگی می کنند، کما اینکه شاهد بودیم در ماجرای اعدام رامین حسین پناهی نیز روند پرونده به حدی طولانی شده بود که با اعتراض خانواده های ترور روبرو شد، اما به خاطر اینکه عدل و انصاف رعایت شود، تروریست ها با وجود مشهود بودن جرم شان، چندین جلسه دادگاهی می شوند، تا در آخر متناسب با جرم شان، مجازات شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا